Vamdrup Badminton

Projekt Ny Medlem

Vamdrup Badmintonklub og Vamdrup IF Håndbold har fået tilskud fra DIF og DGIs Sommerpulje. Det betyder at alle, nye medlemmer, har mulighed for at deltage på hold, gratis, i begge foreninger frem til 31. oktober, hvorefter der skal betales kontingent for den resterende del af sæsonen hvis man ønsker at fortsætte en eller begge foreninger.

Alt man skal gøre er at tilmelde sig eventet Projekt Ny Medlem på enten vamdrupbadmintonklub.dk eller vamdrupif.dk. Dette skal gøres senest efter første træning i en af foreningerne.

Tilbuddet gælder fra holdenes opstart og frem til udgangen af oktober måned. Her kan deltages på alle hold, som er udbudt af enten Vamdrup Badmintonklub eller Vamdrup IF Håndbold, herunder også Flexifjer (Badminton) og Five-A-Side (Håndbold). I begge foreninger kan der lånes udstyr specifikt til sportsgrenen, man skal dog selv medbringe idrætstøj og indendørssko.
(Tilbuddet gælder ikke baneleje ved Badmintonklubben)

Flexifjer

I den nye sæson 2020/21 er der hold mandag og onsdag. Pris for enten mandage eller onsdage er 900 kr. Du får begge dage for 1400 kr.

FLEXIFJER:
Her møder du blot op, og der vil være en fra klubben, som sørger for at der bliver dannet doublehold og spillet kampe.
Du møder nye makkere og modstandere, og vægten er lagt på det sociale kombineret med den gode motionsform som badminton er.
Aldersgruppen er fra 18 år.